joi, 21 noiembrie 2013

Cura de slabit cu scortisoara si miere este o cura de slabit foarte eficienta si sanatoasa  cu care poti scapa de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt fara a tine regimuri drastice si stricte ce va pot pune in pericol sanatatea. Mierea si scortisoara sunt excelente atunci cand doriti sa pierdeti kilogramele in plus.

Cura de slabit cu scortisoara si miere se prepara prin combinarea unei lingurite de miere, si jumatate de lingurita de scortisora pudra. Apoi se fierbe o cana de apa si se adaugat amestecul in ibric, Dupa ce apa da in fiert, trebuie sa imparti lichidul obtinut in doua porti si asteptati sa se raceasca.

Prima portie se consuma dimineata cu jumatate de ora inainte micului dejun, iar a doua portie se consuma seara cu jumatate de ora inainte sa mergeti la culcare. Aceasta dieta cu scortisoara si miere nu este limitata de timp si o puteti tine pana  atingeti greutatea si silueta pe care o doriti.
Aceasta cura de slabit cu scortisoara si miere are rezultate imediate si puteti pierde kilogramele pe care le aveti in plus inca din prima saptamana. 

Nutritionisti spun ca  dupa sapte zile de regim ar trebui sa slabiti aproximativ doau kilogarme. Insa mierea si scortisoara nu ajuta doar la slabit, aceasta are efecte benefice si asupra organismului si de aceea este indicat sa le cosnmati o perioada mai indelungata.
Dieta cu scortisora si miere ajuta foarte mult organismul pentru ca reduce foarte mult riscul aparitiei unor boli de inima si scade foarte mult colesterolul. Mierea si scortisora previn infectiile vezicii urinare, durerile de dinti si ajuta la recapatarea flexibilitati arterelor si venelor.

Aceasta cura de slabit cu scortisora si mierea ajuta foarte mult la arderea grasimilor si o sa va ajute sa scapati de kilogaramele in plus intr-un mod cat se poate de natural si sanatos fara a intampina efecte adverse nedorite ce va pot afecta sanatatea si nu numai. Pentru eficienta maxima aceasta cura de slabit cu scortisoara si miere trebuie insotita de exercitii zilnice si constante. 

Deci inceracti cu incredere aceasta dieta cu scortisoara si miere pentru ca o sa profitati din plin de efectele benefice ale acestor doua  alimente. Mai mult...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Popular Posts

Recent Posts

Slabeste

Slabit

Slim 5

DetoxSlim

Silueta Perfecta

Ab Relax

Slim Complex