joi, 5 decembrie 2013

Atunci cand citricele sunt printre preferatele tale atunci aceasta dieta slabit cu grapefruit este cea mai perfecta pentru tine. Grapefruit-ul are in componenta foarte multe enzime ce fac ca organismul sa arda grasimi pentru energie, lucru ce duce automat la o pierdere foarte rapida a kilogramelor in plus.
Tot ce trebuie sa faci in aceasta dieta slabit cu  grapefruit este sa mananci inainte de fiecare masa cate o jumatate de grepfruit pentru ca isi vor pune in actiune enzimele ce ard grasimile.

Grapefruitul are 6- kcal la 150 grame fruct, si nu este foarte bogat in vitamina C insa compenseaza prin vitamine si minerale si o foarte mare cantitate de fibre  ce ajuta la reglarea tranzitului intestinal. De recomandat este sa consumati cate un grapefruit pe zi, in special cel rosu pentru ca ajuta la scaderea nivelului de colesterol.

Atentie insa inainte de a consuma grapefruit consulta parea unui medic daca luati in aceelasi timp si medicamente pentru scaderea colesterolului pentru ca le pot mari efectul. Specialisti spun ca aceste fructe interactioneaza si cu medicamentele antidepresive si de aceea este indicat sa nu consumati grapefruit cat luati aceste medicamente.

Meniu dieta slabit cu grapefruit:
Mic dejun- 2 felii paine integrala cu unt, 2 oua, 1 cana de suc grapefruit
Pranz- 1 felie de paine, salata cu pui si legume fierte, o cana cu suc grapefruit
Cina- orez fiert cu o bucata de carne de pui, legume inabusite, o cana de suc grapefruit

Aceasta dieta slabit cu grapefruit poate fi urmata 10 zile iar dupa pauza de doua zile. Dieta cu grapefruit nu poate fii urmata insa mai mult de doua luni.Daca doriti sa aveti efecte imediate aceasta dieta cu grapefruit trebui insotita si cu exercitii fizice zilnice.

Alimente indicate- cereale cu o cantitate mica de carbohidrati, ceapa rosie, ardei copt, broccoli. 
Alimente nepermise- muratturi, maioneza, ardei iute, ceapa alba, castraveti, marar, branza de orice fel, paine, ceapa alba.

Aceasta dieta de slabit cu grapefruit isi va face efectul doar daca pastrati un echilibru in alimentatie si ve-ti avea un stil de viata sanatos fara prajeli si si alte alimente nocive. Sper sa va fie de folos si sa va ajute sa scapati de kilogramele in plus. Mai mult..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Popular Posts

Recent Posts

Slabeste

Slabit

Slim 5

DetoxSlim

Silueta Perfecta

Ab Relax

Slim Complex